Nieuws

Wil je graag op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Volg ons dan zeker op sociale media of meld je aan om nieuwsberichten via mail te ontvangen.

Heb je het warm gekregen van onze organisatie? Wil je graag je steentje bijdragen? Doe een actie of voel je vrij om ons te steunen via WhyDonate of via onze webshop en zorg mee voor een verjaardag voor elk kind.

Ready to race?

Ga jij met vrienden of collega's de uitdaging aan en win jij deze race op snelheid, stevigheid en stuurmanskracht?

Door deel te nemen en met een coole zeepkist te racen, steun je Feestvarken vzw en schenk je nog meer kinderen in armoede een leuke verjaardag.

Belevingswandeling armoede

Een fijne wandeling van 4,5km langs en doorheen Domein de Renesse met tal van opdrachten en mogelijkheden om de innerlijke mens te versterken. 

Armoede: van generatie op generatie

Leven als kind in armoede vergroot de kans om ook als volwassene in ernstig financiële moeilijkheden te moeten leven. Dat blijkt uit een recente publicatie (4 mei 2021) van StatBel, het Belgische statistiekbureau.

Albert Heijn is trotse partner

Wow, dat noemt men nog eens een busje tot de nok gevuld! Dankjewel nieuwe partner AH!

Oproep: wol gezocht

Dankzij jouw woloverschotjes krijgen kinderen supertoffe knuffels cadeau!

'Onze' Koen te gast in de Co-Chat

Al ongeveer 1,5 maand leven we in een lockdown. Covid19 houdt ons stevig in de greep. Koen Hendrickx geeft zijn kijk op de situatie in de Co-Chat.

een bewuste creatie van aroma