Nieuws

Wil je graag op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Volg ons dan zeker op sociale media of meld je aan om nieuwsberichten via mail te ontvangen.

Heb je het warm gekregen van onze organisatie? Wil je graag je steentje bijdragen? Doe een actie of voel je vrij om ons te steunen via onze donatiepagina en zorg mee voor een verjaardag voor elk kind.

Blues & roots festival voor het goede doel

Al 25 jaar staat het (Ge)Varenwinkel Festival in het teken van de betere livemuziek voor een goed doel.
Steeds proberen zij een gevarieerd aanbod te brengen binnen de hedendaagse blues, roots rock & soul scene, met zowel bekende als minder bekende namen uit binnen- en buitenland. 

 

Brand jouw verjaardagskaarsje

Iemand jarig? Dan wordt er vaak een taart of cake al zingend met brandende kaarsjes erop naar de jarige gebracht. Het feestvarken mag de kaarsjes dan uitblazen (en vaak in stilte een wens doen). Applaus volgt.

Feestvarken vzw is jarig!

Feestvarken vzw mag 10 kaarsjes uitblazen. Wat vliegt de tijd...

Teamwork makes the dream work

Teambuilding is een term die gebruikt wordt om activiteiten te omschrijven die letterlijk gericht zijn op 'het bouwen aan teams.'

Dat is wat men Feestvarkenstijl noemt

Onze nieuwe locatie in Lille wordt helemaal ondergedompeld in Feestvarkenstijl. Onze gevel ziet er alvast leuk uit!

Een tijd van komen, een tijd van gaan

Feestvarken vzw is een ‘nieuw tijdperk’ ingegaan. De uitspraak ‘er is een tijd van komen en een tijd van gaan en de tijd van gaan is nu gekomen’ is hier helemaal van toepassing.

België kleurt roze

Vlaanderen kleurt, sinds Feestvarken vzw in 2014 gestart is met het verdelen van verjaardagspakketten, jaar na jaar meer roze. We leveren pakketten in zo goed als élke provincie. 

En nu...

Het maakt niet uit hoe langzaam je loopt, je bent altijd sneller dan iemand op de sofa

Op zondag 2 oktober 2022 organiseert Play & Sport een uitdagende run in de idyllische omgeving rondom de brouwerij van Westmalle Trappist.

Geniet van een trappist in het Trappistendorp en loop door prachtige locaties. De jogging wordt dit jaar gelopen ten voordele van Feestvarken VZW.

 

Ready to race?

Ga jij met vrienden of collega's de uitdaging aan en win jij deze race op snelheid, stevigheid en stuurmanskracht?

Door deel te nemen en met een coole zeepkist te racen, steun je Feestvarken vzw en schenk je nog meer kinderen in armoede een leuke verjaardag.

Belevingswandeling armoede

Een fijne wandeling van 4,5km langs en doorheen Domein de Renesse met tal van opdrachten en mogelijkheden om de innerlijke mens te versterken. 

Armoede: van generatie op generatie

Leven als kind in armoede vergroot de kans om ook als volwassene in ernstig financiële moeilijkheden te moeten leven. Dat blijkt uit een recente publicatie (4 mei 2021) van StatBel, het Belgische statistiekbureau.

Albert Heijn is trotse partner

Wow, dat noemt men nog eens een busje tot de nok gevuld! Dankjewel nieuwe partner AH!

Oproep: wol gezocht

Dankzij jouw woloverschotjes krijgen kinderen supertoffe knuffels cadeau!

'Onze' Koen te gast in de Co-Chat

Al ongeveer 1,5 maand leven we in een lockdown. Covid19 houdt ons stevig in de greep. Koen Hendrickx geeft zijn kijk op de situatie in de Co-Chat.

een bewuste creatie van aroma