Onze missie

Voor en samen met mensen met een kwetsbaarheid bindt FEESTvarken vzw de strijd aan tegen armoede in België. Dit doen we onder andere door kinderen in armoede een fijne verjaardag te bezorgen, door te sensibiliseren naar het brede publiek en te wegen op 
het beleid.

  • We bezorgen verjaardagspakketten aan kinderen in armoede. We maken hierbij geen onderscheid tussen ras, nationaliteit of afkomst. Elk kind verjaart en moet zijn verjaardag kunnen vieren.
  • Daarnaast is het noodzakelijk te sensibiliseren over kinderarmoede. Dit doen we door educatieve pakketten en teambuilding uit te werken voor scholen, bedrijven en particulieren. Zo maken we mensen bewust en laten we hen nadenken over armoede.
  • FEESTvarken vzw ondersteunt gezinnen in hun strijd tegen armoede op een laagdrempelige en positieve manier. Lees meer over onze werking of bekijk onze shop

Wil je onze organisatie graag financieel steunen? Dit is meer dan welkom! 
Zo kunnen wij meer kinderen een mooie verjaardag bezorgen.

Steun ons

Give a day en FEESTvarken vzw werken samen. Give a day is een vrijwilligersplatvorm dat mensen en organisaties matcht. Want dat is waardevol voor de samenleving én voor jezelf. 

een bewuste creatie van aroma