Bol.com - Bollebozen

Bollebozen is een initiatief van bol. Met Bollebozen leveren ze een bijdrage aan het creëren van gelijke kansen voor kinderen in Nederland en Vlaanderen. Ze doen dit door verschillende events te organiseren en boekendonaties te doen met als focus; het leesplezier te stimuleren van kinderen en door hun digitale vaardigheden verder te ontwikkelen.

Bollebozen. Een goed verhaal voor ons allemaal.

Bol.com & Feestvarken vzw

Om kinderen te helpen hun leesniveau tijdens de zomervakantie op peil te houden, brengt de bol.com bollebozen twee doeboeken met de naam ‘Letterpret!’ uit. Een voor kinderen van 4 tot 6 jaar en een voor kinderen van 7 tot 9 jaar. Met deze boeken vol bekende karakters, verhalen en activiteiten zijn kinderen op een leuke manier met taal bezig. Bol.com bollebozen wil ze beschikbaar maken voor ieder kind en doneert daarom voor elk verkocht exemplaar ook een doeboek aan Feestvarkenvzw.

Boeken doen dromen, ontwikkelen en vooral groeien. De doelgroep waar wij voor werken, leest minder dan gemiddeld en dat is jammer. Daarom schenkt bol.com ook geregeld leesboeken aan ons.

een bewuste creatie van aroma