WIE IS WIE

Voorzitter – Fran Cabuy

Ik ben Fran CaDSC_0067buy, ergotherapeut. Vanaf mijn 6 jaar ben ik actief in de jeugdbeweging KSJ Westmalle, eerst twaalf jaar als lid en sinds 2009 als leidster. Als leidster doe ik alles wat ik kan om de kinderen in mijn groep gelukkig te maken, maar ik wil het hier niet bij laten. Er zijn zoveel kinderen die op een jonge leeftijd al veel te veel zorgen moeten dragen, ik wil er graag voor zorgen dat zij minstens één dag per jaar beleven waarbij ze alleen maar plezier moeten hebben! Elk kind verjaart, het is hun recht om hun verjaardag te beleven zoals het hoort!

 

Ondervoorzitter – Erica De Meyer

foto EricaIk ben Erica De Meyer, 37 jaar en net afgestudeerd als maatschappelijk assistent.  De werking van FEESTVARKEN vzw heb ik beter leren kennen tijdens mijn stage bij Sociaal Huis Malle.  Daar vond ik het een absoluut voorrecht om de lach en nieuwsgierigheid op het gezicht van de jarige en ouders te ervaren bij het ontvangen van een verjaardagspakket.

Als alleenstaande mama van een stoere dochter besef ik heel goed hoe moeilijk het is om soms bepaalde uitgaven te moeten schrappen om lopende rekeningen te kunnen betalen.  Gelukkig kan ik vaak rekenen op een netwerk van familie die me hierbij steunen. Dit is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend.  Extra uitgaven, zoals bijvoorbeeld de verjaardag vieren van je kind(eren), kan voor sommige gezinnen met een beperkt budget erg belastend of zelfs niet mogelijk zijn.

FEESTVARKEN vzw maakt dit wel mogelijk, daarom ben ik blij om mee het verschil te kunnen maken… want je verjaardag vieren, een dagje in the picture staan, dat wens je toch voor ELK kind?

 

Financieel beheerder – Katrin Janssen

DSC_0055

Ik ben Katrin Janssen, gelukkige mama van drie kinderen. Zij groeien op in een gewoon gezin, in een gewoon huis, in een gewone straat, in een gewone buurt, in een gewoon dorp. En toch is dat voor mij buitengewoon. Omdat wij hen alles kunnen geven wat ze nodig hebben en niet alle ouders dat kunnen, zet ik graag mijn schouders onder FEESTVARKEN vzw. Want verjaren, dat moet toch fijn zijn voor elk kind!

 

Halftijds medewerker – Koen Hendrickx
Ik ben KoeDSC_0056n Hendrickx, fiere papa van Lukas, Kamiel en Leonie. In mijn halftijdse job als maatschappelijk assistent bij Sociaal Huis Malle kom ik dagelijks met armoede in aanraking. Het blijft me verbazen hoeveel mensen met te weinig geld moeten rondkomen en hoeveel verdoken armoede er in België is. Met FEESTVARKEN vzw gaan we armoede de wereld niet uithelpen, maar ik wil me wel inzetten om kinderen die in armoede leven ten minste één dag gelukkig te maken. Op hun verjaardag draait de wereld rond hen!