WIE IS WIE

Voorzitter – Fran Cabuy

Ik ben Fran CaDSC_0067buy, ergotherapeut. Vanaf mijn 6 jaar ben ik actief in de jeugdbeweging KSJ Westmalle, eerst twaalf jaar als lid en sinds 2009 als leidster. Als leidster doe ik alles wat ik kan om de kinderen in mijn groep gelukkig te maken, maar ik wil het hier niet bij laten. Er zijn zoveel kinderen die op een jonge leeftijd al veel te veel zorgen moeten dragen, ik wil er graag voor zorgen dat zij minstens één dag per jaar beleven waarbij ze alleen maar plezier moeten hebben! Elk kind verjaart, het is hun recht om hun verjaardag te beleven zoals het hoort!

 

Ondervoorzitter – Erica De Meyer

foto EricaIk ben Erica De Meyer, 37 jaar en net afgestudeerd als maatschappelijk assistent.  De werking van FEESTVARKEN vzw heb ik beter leren kennen tijdens mijn stage bij Sociaal Huis Malle.  Daar vond ik het een absoluut voorrecht om de lach en nieuwsgierigheid op het gezicht van de jarige en ouders te ervaren bij het ontvangen van een verjaardagspakket.

Als alleenstaande mama van een stoere dochter besef ik heel goed hoe moeilijk het is om soms bepaalde uitgaven te moeten schrappen om lopende rekeningen te kunnen betalen.  Gelukkig kan ik vaak rekenen op een netwerk van familie die me hierbij steunen. Dit is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend.  Extra uitgaven, zoals bijvoorbeeld de verjaardag vieren van je kind(eren), kan voor sommige gezinnen met een beperkt budget erg belastend of zelfs niet mogelijk zijn.

FEESTVARKEN vzw maakt dit wel mogelijk, daarom ben ik blij om mee het verschil te kunnen maken… want je verjaardag vieren, een dagje in the picture staan, dat wens je toch voor ELK kind?

 

Wim Maenhaut – financieel beheerder

IMG_2114Ik ben Wim Maenhaut. Sinds januari ben ik actief bij Feestvarken vzw en zet me mee in om de werking van Feestvarken vzw in het Meetjesland en op termijn in de rest van Vlaanderen verder uit te bouwen. Als fiere papa van Lize zijn kinderen nog meer mijn ‘zwakke plek’ geworden. De glimlach van een kind is voor mij een van de mooiste dingen die er is. Via Feestvarken wil ik zelf ook mee helpen aan vele lachende gezichtjes!

 

 

 

Secretaris – Katrin Janssen

DSC_0055

Ik ben Katrin Janssen, gelukkige mama van drie kinderen. Zij groeien op in een gewoon gezin, in een gewoon huis, in een gewone straat, in een gewone buurt, in een gewoon dorp. En toch is dat voor mij buitengewoon. Omdat wij hen alles kunnen geven wat ze nodig hebben en niet alle ouders dat kunnen, zet ik graag mijn schouders onder FEESTVARKEN vzw. Want verjaren, dat moet toch fijn zijn voor elk kind!

 

Bestuurslid – Koen Bauwens

koen bauwensIk ben Koen Bauwens, sinds 2017 actief binnen FEESTVARKEN vzw. Vol enthousiasme zet ik mijn schouders onder het project omdat het ook in het Meetjesland zou slagen.

Want armoede kent geen grenzen. Als kersverse papa besef ik maar al te goed hoe belangrijk het is je kind gelukkig te zien, zeker op een belangrijke dag als een verjaardag. Vanuit FEESTVARKEN vzw wil ik meewerken aan een onvergetelijke verjaardag voor elke kind, jaar na jaar.

 

 

Medewerker – Koen Hendrickx
Als DSC_0056fiere papa van Lukas, Kamiel en Leonie, startte ik in 2013 FEESTVARKEN vzw mee op en sindsdien ging het snel! Eerst halftijds in dienst, nu voltijds. Eerst een kleine hobby, nu een volwaardige job. Het blijft me verbazen! Net zoals ik niet begrijp hoeveel mensen met te weinig geld moeten rondkomen en hoeveel verdoken armoede er in België is. Met FEESTVARKEN vzw gaan we armoede de wereld niet uihelpen, maar ik wil me wel inzetten om kinderen die in armoede leven ten minste één dag gelukkig te maken. Op hun verjaardag draait de wereld rond hen!