VISIE

voor welke kinderen?

Wij zetten ons in voor alle kinderen en vertrouwen op de gegevens die we doorkrijgen van de verschillende sociale diensten. We maken hierbij geen onderscheid tussen ras, nationaliteit of afkomst.

privacy

We krijgen van de sociale diensten enkel een geboortedatum en een geslacht door van de kinderen die recht hebben op een verjaardagspakket. Wij leveren de boxen op basis van die gegevens bij de verschillende sociale diensten. We kennen dus nooit de naam van het kind. Zo behouden we anonimiteit. We stellen de boxen op maat samen en bezorgen de boxen aan de ouders van de kinderen. Elk pakket ziet er anders uit. Kinderen zullen dus nooit te weten komen dat ze hun cadeau krijgen van FEESTVARKEN vzw.

geld

Het ingezamelde geld dient voornamelijk voor het aankopen en samenstellen van de boxen. Onze leden werken vrijwillig. We kunnen ook rekenen op de steun van vrijwilligers die geen vergoeding krijgen.

Daarnaast is er sinds 01/06/2016 een halftijds medewerker in dienst. Omdat we snel groeien en een professionele organisatie willen zijn, krijgt deze medewerker 1 jaar de tijd om extra financiële middelen te verwerven en een stevige organisatiestructuur op te bouwen. Hij dient ook te zorgen voor een uitbreiding van het werkingsgebied.

Kosten die gemaakt worden voor de vzw worden steeds overlegd en houden we zo beperkt mogelijk omdat het geld uiteraard naar de kinderen moet gaan.