BEDRIJVEN

De verjaardag van een collega levert vaak leuke momenten op. Een lekkere taart, een drankje na het werk of het nodige snoep.

Maar een verjaardag is niet voor iedereen een feest. Veel kinderen in België groeien op in armoede en hun verjaardag is dan ook niet altijd een feest. Daar kan jij met jouw collega’s iets aan doen. Jouw bijdrage kan het verschil maken!

FEESTVARKEN vzw wil een fijne verjaardag voor elk kind en jij kan dit helpen realiseren door een vrijblijvende gift te doen of door ons op structurele basis te ondersteunen. Dit zijn de verschillende mogelijkheden:

Pakket 1 – € 850

 • Imago: uw ambassadeurschap versterkt het imago van uw bedrijf en verhoogt uw maatschappelijke betrokkenheid.
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: u draagt uw steentje bij in de strijd tegen (kinder)armoede.
 • Visibiliteit: uw logo wordt mee opgenomen op de website en social media
 • Partnership: u mag het logo van FEESTVARKEN vzw hanteren op uw website om aan te tonen dat u ambassadeur bent.
 • : u wordt uitgenodigd op een netwerkmoment dat wordt ingericht om de vrijwilligers van de vzw te bedanken, en om sponsors de mogelijkheid te geven hun bedrijf voor te stellen en commerciële relaties te verstevigen.

 

Pakket 2 – € 1500

 • Imago: uw ambassadeurschap versterkt het imago van uw bedrijf en verhoogt uw maatschappelijke betrokkenheid.
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: u draagt uw steentje bij in de strijd tegen (kinder)armoede.
 • Visibiliteit: uw logo wordt mee opgenomen op de website en social media. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om uw bedrijf voor te stellen op website en social media door middel van een korte, wervende tekst (met doorkliklink naar uw bedrijfswebsite).
 • Partnership: u mag het logo van FEESTVARKEN vzw hanteren op uw website om aan te tonen dat u ambassadeur bent. De mogelijkheid bestaat dat de vzw artikels aanlevert die u kan integreren in uw corporate communication. U hebt het recht om, mits goedkeuring van de vzw, de vzw op te nemen in uw strategie om duurzaam verantwoord te ondernemen (bijvoorbeeld jaarverslag, duurzaamheidsverslag, bedrijfspresentaties …)
 • Netwerkmoment: u wordt met 4 personen uit uw bedrijf uitgenodigd op een netwerkmoment dat wordt ingericht om vrijwilligers van de vzw te bedanken, en om sponsors de mogelijkheid te geven hun bedrijf voor te stellen en commerciële relaties te verstevigen.
 • Educatief pakket over armoede: op maat van uw bedrijf wordt een workshop uitgewerkt rond (kinder)armoede in België

 

Pakket 3 – op maat

U kent uw bedrijf natuurlijk als geen ander en weet wat de opportuniteiten zijn. We zitten graag met u samen om te bekijken hoe wij uw wensen kunnen vertalen.

 

Uiteraard kies je welk bedrag je overschrijft op onze rekening: BE76 3631 2705 6195.